Onze goede doelen in 2019

In 2019 willen we de opbrengst schenken aan twee goede doelen:

Stichting Stoer’, een kleinschalige woonvorm voor speciale jongeren in Ede. Opgezet door betrokken ouders die hun kinderen in een warm en veilig thuis willen zien groeien. En via de ‘Africa Classic’- de man van een van onze vrijwilligers gaat 6 dagen mountainbiken in Uganda – willen we een bedrag doneren aan Amref Flying Doctors.

Afgelopen jaar hebben we een mooie gift kunnen geven aan Stichting ‘Make a memory’, waar professionele fotografen belangeloos foto’s maken van ernstig zieke of overleden kinderen.En namens de Vereniging ouders, kinderen en kanker, die gezinnen steunt waarin een kind kanker heeft, heeft Roos een cheque in ontvangst mogen nemen.

Wanneer je kleding verkoopt op onze kinder- of meiden&dameskledingbeurs krijg je 80% van de opbrengst. Na afloop van de beurs trekken we van de opbrengst de gemaakte kosten af. Dan blijft er een mooi bedrag over dat wij graag aan een goed doel geven. Vaak kiezen wij voor een doel dichtbij, in Bennekom, Ede of de regio. Ook kan het een landelijke stichting  zijn of zelfs verder weg, wanneer een Bennekommer of bekende van ons zich hier persoonlijk voor inzet.