Speelgoedbank ontvangt €500,- van 2de kans beurs-Bennekom

De mooiste dag van het jaar om een cadeau weg te geven is 5 december. Daarom ontvingen de vrijwilligers van de speelgoedbank in Wageningen juist op deze dag € 500,- van de vrijwilligers van de 2de kans beurs-Bennekom.

Jaarlijks geeft de 2de kans beurs-Bennekom geld aan goede doelen. Ieder jaar kiezen de vrijwilligers één of twee doelen. Dit jaar besloten zij om de speelgoedbank in Wageningen te ondersteunen en de stichting Adesa in Peru. Voorzitter Christel Krebber vindt dat de Speelgoedbank en de beurzen dicht bij elkaar staan: “Allebei zorgen we er voor dat spullen een tweede kans krijgen. Er wordt al zoveel weggegooid in onze samenleving, terwijl anderen er nog plezier van kunnen hebben”.

De speelgoedbank weet voor het geld van de 2de kans beurs een goede bestemming. Volgens Nathalie Wakker gaan zij benodigdheden aanschaffen zoals verhuisdozen, plakband en verjaardagscadeautjes van het gekregen geld.

De speelgoedbank en de 2de kans beurs zijn het eens: “Het is een fantastisch idee dat het ene vrijwilligerswerk het andere weer kan ondersteunen.”

Speelgoedbank